Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we vanaf 1 juni 2020 om 12:00 weer geopend zijn! In verband met het Coronavirus is dit echter wel onder een aantal (door de overheid verplicht gestelde) voorwaarden. We verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden, zodat we met zijn allen op weg kunnen naar een Coronaproof caféleven!

 

  • Reserveren voor een tafeltje binnen is verplicht. Aan 1 tafel mogen maximaal 2 personen, tenzij het een huishouden betreft dat uit meer personen bestaat. Tussen tafels, binnen en buiten, moet 1.5 meter afstand gehouden worden. We nemen reserveringen aan voor maximaal 2 personen. Reserveren kan vanaf nu door tussen 12:00 en 18:00 uur te bellen met 053 431 8746. Bij geen gehoor kunt u mailen naar info@cafehetbolwerk.nl LET OP: reserveringen via de mail zijn pas geldig na bevestiging!
  • Op het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Ook hier geldt dat aan 1 tafel maximaal 2 personen mogen zitten, tenzij het een huishouden betreft dat uit meer personen bestaat.
  • Zowel binnen als buiten geldt dat u moet zitten aan een tafel of bar.
  • Bij binnenkomst en na eventueel toiletbezoek dient u uw handen te desinfecteren met de daartoe beschikbare middelen.
  • Voordat u kunt plaatsnemen (zowel binnen als buiten) krijgt u een controlegesprek met een van onze medewerkers. Hierin vragen wij u of u griepklachten of koorts heeft. U dient deze vragen te beantwoorden.
  • Als u eenmaal plaats heeft genomen kunnen onze medewerkers u gewoon aan tafel bedienen.
  • Om de 1.5 meter afstand te waarborgen verzoeken we u vriendelijk om zo weinig mogelijk te verplaatsen. Houd daarbij ook rekening met toiletbezoek. Op de toiletten en onderweg daar naartoe is steeds slechts 1 persoon (1 man, 1 vrouw) toegestaan. Maak daarbij gebruik van de aangegeven looproutes. Om dit te waarborgen hangt er bij de ingang een “toiletkaart”. Hangt deze er niet, dan s.v.p. even wachten!
  • Bovenstaande afspraken kunnen aan verandering onderhevig zijn, volg dus altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op!

Respecteer bovenstaande regels aub! Er wordt op gehandhaafd en de boetes voor zowel de gast als de ondernemer zijn niet kinderachtig en worden zonder pardon uitgeschreven.

 

Tot slot willen we u een kleine gunst vragen: op dit moment is het voor ons bijzonder lastig om het hoofd boven water te houden. We verzoeken u dan ook vriendelijk om, indien u klaar bent met consumeren, uw plek niet onnodig bezet te houden en vrij te geven zodat eventueel een ander kan plaatsnemen.

Voorlopig hanteren we de volgende openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 12:00 – 00:00

Zaterdag:         11:00 – 00:00

Zondag:        14:00 – 22:00